Bursa Perakendeciler Derneği (PERDER), Çanakkale, Eskişehir, Yalova, Balıkesir ve Kütahya’nın ardından üye şehir listesine Adapazarı’nı da ekledi. Adapazarı’nda 8 şubesi hizmet veren Essen Alışveriş Merkezleri (AVM) de Bursa PERDER üyesi oldu.

Bursa başta olmak üzere Marmara’nın önemli bölgelerinin yerel perakendesinde söz sahibi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Bursa PERDER, üye şehir ağına Adapazarı’nı da ekledi. Bursa PERDER Başkanı Mustafa Gürel, Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Seyhan, Harun Arslan ve Özer Düşünüklü ile birlikte Adapazarı’na gerçekleştirdiği ziyaretle Essen AVM Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Essen’e üye rozetini taktı. Adapazarı’nda Essen Alışveriş Merkezleri’nin şubelerini gezen Başkan Mustafa Gürel, Essen AVM’nin, Adapazarı’nın güçlü zincir marketlerinden biri olduğunu hatırlatarak, “Bursa PERDER ailesine Essen AVM gibi önemli bir markayı katmak bizler için gurur verici bir durum. Bu birliktelikle Bursa PERDER’in sektördeki sesi daha da gür çıkacaktır” dedi. Bursa PERDER’in her zaman birlikten güç aldığını hatırlatan Başkan Gürel; yerel perakendenin yerli markalarla büyüyeceğine işaret ederek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Perakende sektöründe uluslararası firmalarla girdiğimiz rekabette, yerli markalarla yapacağımız işbirlikleri elimizi daha da güçlendirecek. Bu işbirlikleri zorlu rekabet ortamında yerel perakendecilerimize önemli bir güç sağlarken, aynı zamanda Türkiye ekonomisine de ciddi katkı koymaktadır.” ESSEN : “BURSA PERDER HEDEFE ULAŞMAMIZDA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK” Bursa PERDER Başkanı Mustafa Gürel ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni Adapazarı’nda ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade eden Essen Market Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Essen, “Yerel perakendenin önemli platformlarından olan Bursa PERDER’in gücünü arkamızda hissetmek, bizlerin perakende sektöründe amaçladığımız hedefe ulaşmamıza ve kalıcı olmamıza büyük fayda sağlayacaktır” dedi.